Latvijas gastronomijas 200 gadu vērtības un pārvērtības: mājasdarbu fotogrāfijas


Kursa pirmā cēliena 1. lekcijas mājasdarba iesūtītās fotogrāfijas

Dalībnieces Sandras iesūtītie attēli:

Rasols pēc 1863. gada receptes
Rasols pēc 1921. gada receptes
Rasols pēc 1987. gada receptes

Dalībnieces Jutas pagatavotā rasola attēls:


Sandras iesūtītais rasola attēls:


Kursa pirmā cēliena 2. lekcijas mājasdarba iesūtītās fotogrāfijas

Dalībnieces Sandras iesūtītie attēli:

Alus zupa
Pildītas pankūkas (Kommorgenwieder)
Nabaga bruņinieki jeb armriteri

Laipni aicinām arī Jūs izmēģināt kursa lektores piedāvātās ēdienu receptes un to fotogrāfijas iesūtīt mums!

0
    Mans grozs
    Jūsu grozs ir tukšsAtgriezties
      0
        Mans grozs
        Jūsu grozs ir tukšsAtgriezties